Du är här: Hem > UngdomUngdom Östersunds SK

Välkommen till vår ungdomsverksamhet! Om du inte redan är med, är det bara att hänga på! Barmarksträningen har dragit igång för de äldre grupperna och i mitten av september är alla i full träning.

Ungdomsgrupper

ÖSK har träningsgrupper för barn/ungdomar i åldrarna 9-16 år.

 

Våra träningsgrupper är åldersindelade efter barnens födelseår. Den yngsta gruppen är född år 2010, och i den äldsta finns ungdomar födda 2003-2004. För mer information om träningar och kontaktpersoner, se respektive åldersgrupps sida.

 

Träning

Vi tränar på skidstadion tisdagar och/eller torsdagar. De äldsta grupperna tränar också på lördagar.  På tisdagar och torsdagar utgår vi från det så kallade Nya sekretariatet och samlas kl. 18.30.

 

Medlemskap i Östersunds Skidlöpareklubb är obligatoriskt, ungdomar i träningsgrupperna betalar därtill en träningsavgift som går till ungdomssektionens verksamhet. Familjemedlemskap finns och är fördelaktigt. I träningsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring.

 

Ledare

Vi kan alltid bli fler ledare, så är du som förälder intresserad av att vara med – säg bara till! Utbildningar erbjuds regelbundet och vi är ett fint ledarkollektiv som varit med olika länge och gärna hjälper till.

 

Bli medlem

 

Föräldramedverkan

Föräldrar är hjärtligt välkomna att delta under träningskvällarna och förväntas hjälpa till vid klubbens olika aktiviteter, t ex som funktionär vid klubbens tävlingar och vara med och arrangera fikakvällar för ungdomsgrupperna.

 

 

 

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214