Du är här: Hem > UngdomUngdom Östersunds SK

Välkommen till vår ungdomsverksamhet! Nu börjar barmarksträningen. Om du inte redan är med, är det bara att hänga på!

Ungdomsgrupper

ÖSK har träningsgrupper för barn/ungdomar i åldrarna 9-16 år. I höst startar en grupp för barn födda år 2009 – vid intresse, kontakta Peter Eklöv på e-post: peter.eklov@jgy.se

 

Våra träningsgrupper är åldersindelade efter barnens födelseår. Den yngsta gruppen är född år 2009, och i den äldsta finns ungdomar födda 2002-2003. För mer information om träningar och kontaktpersoner, se respektive åldersgrupps sida.

 

Träning

Barmarksträningen är i full gång för de äldsta träningsgrupperna, under september månad kommer även de yngre att börja träna. ÖSK:s ungdomsträning är varierad och planeras av respektive ledare, se därför träningsgruppernas sidor för mer information.

 

Under vintern tränar vi på skidstadion tisdagar och/eller torsdagar. De äldsta grupperna tränar också på lördagar. Kl. 18.30 utgår vi på tisdagar och torsdagar från det så kallade Nya sekretariatet. Skidor ska vara vallade inför träningen. En ny och fin vallabod finns vid skidstadion.

 

Temperaturgränsen för våra vinterträningar är -15 grader Celsius.

 

Medlemskap i Östersunds Skidlöpareklubb är obligatoriskt, ungdomar i träningsgrupperna betalar därtill en träningsavgift som går till ungdomssektionens verksamhet. Familjemedlemskap finns och är fördelaktigt. I träningsavgiften ingår en olycksfallsförsäkring.

 

Bli medlem

 

Föräldramedverkan

Föräldrar är hjärtligt välkomna att delta under träningskvällarna och förväntas hjälpa till vid klubbens olika aktiviteter, t ex som funktionär vid klubbens tävlingar och vara med och arrangera fikakvällar för ungdomsgrupperna.

 

Tävling

Anmälan sker i Tävlingskalendern. Anmälningsavgifter till tävlingar betalas av klubben. Avgifter för efteranmälan betalas av åkaren, med fördel kontant på plats. (För tävling utanför distriktet gäller särskilda riktlinjer för anmälningsavgiften, kontakta träningsgruppens ledare för mer information.)

 

 

Samarbetspartners

Facebook