Du är här: Hem > Tävling >Äldre arrangemang > Spring en mil vinn en bil 2015Alla är välkomna att delta i Spring en mil Vinn en bil

Spring en mil vinn en bil

 

 

Succén fortsätter

Gå eller spring det väljer du själv. Alla som går i mål är med i utlottningen av en ny Renault Clio. Anmäl dig Individuellt eller i Lagtävlingen här nedan.    

 

Information allmänt

Start sker på Bilbolagets innergård och målgång i Badhusparken. klassen startar kl. 18:00 och Spring klassen kl. 18:30. Det kommer att finnas två vätskekontroller efter banan och en i målet.

Förutom en ny Renault Clio utlottas ett flertal nyttopriser. Penningpriser till tre första i dam och herrklassen. Prisutdelningen startar kl. 20:15 vid målet och Badhusparkens scen.

 

ANMÄLNINGSAVGIFT

Kostnaden för att delta i Spring en mil, vare sig du går eller springer är 300 kr/person, vilket medför att du också deltar i utlottningne av bilen och andra priser.

 

Information LAGTÄVLINGEN

Till Lagtävlingen anmäler man fyra löpare. Individuell anmälan, 300 kr/deltagare och startavgift för laget 500 kr/lag, totalt 1 700 kr/lag. Företag/organisationer kan anmäla flera lag. Registrering av löpare sker via knappen "ANMÄLAN". Faktura skickas sen till angiven företagsadress både för lagtävlingen och för individuell anmälan. OBS! I lagtävlingen kan ni endast anmäla laget till löpklassen. Den sammanlagda tiden avgör placeringen i lagtävlingen. Utlottning av upplevelsepriser sker till lag som fullföljt tävlingen i samband med prisutdelningen med start kl. 20:15.

 

PM / TÄVLINGSINFORMATION

 

RESULTAT

Löpande resultatredovisning sker vi mål. Du kan också följa tävlingen via webben eller i din telefon på http://www.oskskidor.com/tavling/tavlingar/spring-en-mil.  Där kan se din preliminära måltid och två mellantider. Officiella resultatlistor läggs ut på hemsidan senare under kvällen.

 

BANSTRÄCKNING (klickbar för att zooma ut detaljinformation)

Bankarta Spring en mil vinn en bil

 

Klicka här för ANMÄLAN

 

Klicka här för att se deltagare