Du är här: Hem > ÖSK Motion > OmOm

Ösk Motion är en sektion inom ÖSK som vänder sig till vuxna motionärer som vill bli bättre skidåkare.

På träningarna delar vi in oss i flera grupper efter ambitition och färdighet. Alla skall känna att de är i en grupp där de får utvecklas i sin egen takt. Inom sektionen har vi allt från åkare som är bland de 200 bästa på Vasaloppet till motionärer som tycker att det är lagom med ett par varv på 3km-spåret.

Alla är verkligen välkomna!

 

Förutom rena träning- och teknikpass erbjuder vi varje säsong utbildning i vallning och träningslära. Det är medlemmarnas intresse som styr så det är fritt fram att komma med förslag.

 

Träningsprogram anslås på hemsidan under träningsplanering. Är du ny och vill testa på någon träning innan du blir medlem så är det helt ok och det är bara att dyka upp.

Det pågår organiserad träning från augusti.

 

Det arbete som Britta och andra frivilliga inom ÖSK motion och ÖSK utför är helt ideellt. Träningsavgiften går till att arvodera våra professionella tränare som får ersättning för varje träningstillfälle. Det är således antalet betalande medlemmar som skapar ramar för hur många och hur ofta vi kan nyttja våra tränare.

ÖSK arrangerar en rad större och mindre tävlingar och det behövs ofta hjälp med att våra medlemmar ställer upp som funktionärer.

 

Ösk-motion har en facebooksida som medlemmarna kan ansluta sig till.

 

 

Samarbetspartners

Facebook