Du är här: Hem > ÖSK Motion > MedlemskapMedlemskap Östersunds SK

Medlemskap

Nytt för i år är att vi höjer träningsavgiften till 1000 kr och medlemsavgiften till 250 kr. Anledningen är att tränartätheten är höjd och att vi vill öka kvalitén genom att erbjuda våra tränare ledarutbildning. Dessutom behöver vi vara med och täcka gemensamma kostnader för föreningens administration. Medlemsavgift och träningsavgift betalas via hemsidan.

 

När du sedan blivit medlem läggs du till på en maillista som får nyhetsbrev om träningar och annan relevant information. Vi har även en facebook-sida som heter ÖSK-motion. Där kan du som medlem få valla- och träningstips samt skaffa nya träningskompisar.  Avgiften är indelad i medlemskap samt träningsavgift. Träningsavgiften är för de allra flesta en godkänd kostnad att utnyttja mot sitt friskvårdsbidrag.

 

Vad får man för det

Förutom ledarledd träning en gång i veckan mellan mellan augusti - mars/april. Någon gång per säsong har vi också teori- och praktikkväll kring skidor, utrustning och vallning samt en träningsdag. 

 

Sektionsansvarig Britta Almestål (britta.almestal@gmail.com)

 

 Bli medlem 

 

 

Friskvårdsersättning via rekvisition

Om din arbetsgivare låter dig ta ut friskvårdsersättning via rekvisition så fyll i blanketten och skicka in den tillsammans med rekvisitionen. 

Blankett vid rekvisition

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214