Du är här: Hem > Om klubben > SponsringSponsring

Bli sponsor

Tillsammans formar vi ett sponsorpaket där bara fantasin sätter gränser för vad ett samarbete mellan oss och er kan innebära. Det kan handla om olika former av exponering, specialarrangemang kring olika teman, sponsornätverk, tävlingar, personalaktiviteter kring kost, träning, material, teknik, vallning och speciella events vid tävlingar.

 

Som sponsor väljer ni att stödja hela eller delar av vår verksamhet.

 

Vi vill:

- bygga ett långsiktigt samarbete under avtalsenliga former och till ömsesidig nytta

- ge tydliga motprestationer i relation till våra sponsorers insatser

- bidra till att vårda och stärka våra sponsorers varumärken

 

Ni kan:

- som sponsor för Östersunds SK bidra till att våra barn och ungdomar får en allsidig rörelseträning utifrån sin egen utvecklingstakt. Våra flickor och pojkar får ett livslångt intresse i en trygg miljö med stark social gemenskap.

- som sponsor för Östersunds SK bidra till vår elitverksamhet. Våra tjejer och killar på elitnivå är starka förebilder för våra barn och ungdomar genom både sina idrottsliga prestationer och sin personliga framtoning.

- som sponsor för Östersunds SK stödja vårt viktiga bidrag till folkhälsoarbete genom vår satsning på motionärer. Det handlar om året runt träning för både vardagsmotionärer och elitmotionärer. Vi är själva både glada och överraskade över det stora intresset.

- som sponsor ge oss ett värdefullt stöd för ledar- och tränarutveckling. Vår ambition är att ge våra ideellt arbetande tränare och ledare en bra kunskapsgrund genom olika utbildningsinsatser.

 

Samarbetspartners

Facebook