Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Var med och gör en insats på tävlingarVar med och gör en insats på tävlingar

19 november 2019

ÖSK ansvariga för och medarrangörer till flera roliga och viktiga tävlingar. Eftersom detta är en av föreningens viktigaste intäktskällor, är det avgörande att så många medlemmar och föräldrar som möjligt hjälper till vid dessa tillfällen. Du behövs och är välkommen att vara med på roliga tävlingar och samtidigt bidra till vår förenings ekonomi.

Här kommer en kort sammanfattning av våra tävlingar samt en länk till formuläret för göra en intresseanmälan.

 

VÅRA TÄVLINGAR

  • Daniel Karlssons Minne En minnestävling av förre ÖSK-åkaren Daniel Karlsson där 50 % av nettoresultatet går till Daniel Karlssons Minnesfond. Tävlingen genomförs kvällstid i elljuset från 13 år och uppåt.
  • Scandic Cup + FIS-tävling  Svenska Skidförbundet har tilldelat Östersunds SK vara arrangör för deltävlingar i den nationella juniorcupen och genomföra FIS-tävling för seniorer. Tävlingarna lockar elitsatsande från hela Sverige att komma till Östersund.
  • Östersund Ski Marathon Ett motionslopp i klassisk stil som ingår i Jemtland Ski Tour och är seedningsgrundande för Vasaloppet och Tjejvasan. I år ingår det även i Visma Ski Classics Challengers. Flera olika distanser som 42 km, 19 km, 10 km och 5 km.
  • Lilla Östersundsspelen En barn- och ungdomstävling som riktar sig till skidåkare i åldern 0-16 år med olika distanser beroende på ålder från 400 m till 5 km. 
  • Pre-Games Special Olympics Tävlingarna riktar sig till idrottare med intellektuell funktionsvariation. Detta blir en uppvärmning inför nästa år då det blir världens största humanistiska idrottsevent 2021 här i Östersund. Många olika grenar och 21 deltagande länder i år.
  • IPC WC-finals XC

    Svenska parasportförbundet engagerar Östersunds SK för att genomföra tävlingar i världscups-avslutningen. Det är sex olika klasser och deltagare från hela världen inklusive hemmasonen Zebastian Modin.

 

ÖVRIGA TÄVLINGAR

Om du är intresserad av att vara funktionär på andra tävlingar världscupstouren så kan du anmäla intresse och vi vidarebefordrar det till arrangören. Du gör en insats för ÖSK:s räkning och föreningen får ersättning för ditt arbete.  

 

TILL FORMULÄRET

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214