Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Toppenhelg för TEAM ÖSKToppenhelg för TEAM ÖSK

4 februari 2018

I helgen var det dags för tävlingshelg för Team ÖSK:s seniorer och juniorer. Denna gång var det Ulricehamn som var arrangör för både Volkswagen Cup och Scandic Cup. Förutom fina framgångar där så visade även våra åkare i långloppscupen finfin form i Toblach-Cortina där Sara Lindborg blev 4a och Oskar Kardin 6a. Maria Jonasson sammanfattar denna lyckade helg för teamet i Ulricehamn.

 

En succéhelg i Ulricehamn för Team ÖSK är nu slut! Otroligt många och fina prestationer av hela teamet som verkligen har gjort jobbet fram mot säsongen! 

 

Under lördagen var det dags för skatesprint där Maria & Jennie tog sig vidare från prologen i seniorklassen och var och kämpade om platser till semifinalen men det höll inte riktigt. Placeringen blev tillslut 16:e för Maria & 19:e för Jennie! På juniorsidan tog sig även Karolina hon vidare till kvartsfinal efter en bra prolog! 

 

Desto roligare placeringar blev det under söndagens distans 10 & 15 km skate då grabbarna stod för imponerande resultat! 

Foto: Sweski/Rolf Zetterberg

 

Rasmus stod för ett grymt bra lopp och fick kliva upp på pallen som 3:a! Petter slutade på 6:e plats, Nils på 11:e och Emil på 25:e! Alltså 4 killar topp 25:e Bland seniortjejerna visade Jennie att hon är tillbaka på riktigt igen och blev 10:a, Maria gjorde sitt bästa distanslopp hittills i seniorsammanhang och slutade på 19:e plats!

 

Bland juniorerna var det Karolina som hade bra fart i kroppen och slutade på en 12:e plats i D17-18! 

 

Återigen stort tack till sponsorer, ledare, och vallare som gör detta möjligt för oss! Ni är GULD! 

 

/Maria Jonasson

 

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter