Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > ÖSK avslutar säsongen med årsmöte och prisutdelningarÖSK avslutar säsongen med årsmöte och prisutdelningar

23 juni 2017

ÖSK har under denna midsommarvecka haft årsmöte som avslutades med prisutdelningar och avtackningar.

Årsmötets plats var i år i Mediahuset på Östersunds Skidstadion. Detta var första gången som ett årsmöte inte genomfördes i den traditionsenliga ÖSK-stugan. 

 

Det var Katarina Nyberg Finn som fick äran att vara mötets ordförande som med bravur såg till att årsmötet genomfördes effektivt och i enlighet med dagordningen enligt stadgarna. Årsmötet innehöll moment som redögörelse av alla sektioners verksamhet under säsongen, ekonomisk rapport och val av funktioner till den kommande säsongen. 

 

Ove Nesterud blev omvald som ordförande för föreningen och för styrelsen. Ove tackade för förtroendet att som ordöfrande få leda styrelsen och ÖSK ytterligare ett år. 

 

Nya till styrelsen är Jonatan Thoresson (teamets ledare och tidigare suppleant), Catharina Sundqvist och Peter Boije. Catharina och Peter kommer in som nya in i vår förening och vi välkomnar dem in i styrelsen och ser fram emot att ta vara på deras kompetens i styrelsen under den kommande säsongen. Erik Strindlund och Patrik Finn valdes in som suppleanter. 

 

Vid årsmötet beslutades en ändring av stadgarna. De nya stadgarna är en uppdatering som bygger på RF:s stadgemall och dessa ersätter de befintliga stadgarna i sin helhet. 

 

I samband med årsmötet så tog styrelsen chansen att avtacka och uppmärksamma åkare, ledare, eldsjälar med blommor och presenter. De som uppmärksammades var:

  • Lovisa Danielsson hyllades för sitt guld i Special Olympics
  • Årets åkare: Petter Engdahl och Wilma Jönsson från Team ÖSK för sina fina och stabila säsonger
  • Årets ledare: Ulf Bernhardsson som med ett varmt engagemang, både som ledare och förälder, harvarit del av ÖSK:s ungdomssektion under två säsonger och inspirerar både barn och vuxna. 
  • Elisabeth Juudas avtackades för sin tid i styrelsen men kommer självklart fortsätta som ledare för teamet.
  • Christina Persson fick Bengt Brügges hederspris. Priset tilldelas en eldsjäl som med stort hjärta och engagemang har gjort ideella insatser som har varit inspirerande och värdefulla för Östersunds Skidlöpareklubb. Christina har varit engagerad i det mesta i klubben och under en lång tid och gör sitt arbete alltid med ett leende på läpparna.

 

Med detta önskar ÖSK att alla får en skön sommar och en glad midsommar!

 

//Styrelsen

 

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter