Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Jämtkraft barnskidskola 2020 öppnar anmälanJämtkraft barnskidskola 2020 öppnar anmälan

30 november 2019

Vintern är på gång och det är nu bara en och en halv månad kvar tills Jämtkraft barnskidskola drar i gång en ny säsong. Denna säsong startar verksamheten vecka 2.

Jämtkraft barnskidskola välkomnar barn mellan 4-8 år till årets barnskidskola. 

 

Barnskidskolans målsättning är skapa glädje, kamratskap och utveckling på snö för de deltagande barnen. Genom övningar på skidor utvecklas barnets färdigheter samtidigt som vi har kul tillsammans.

 

Barnskidskolan bygger på att vi är många som hjälper till. Du som vuxen kan bidra på många sätt, att vara ledare eller hjälpledare. Även att vara på plats och hjälpa till så att alla hänger, blir uppmärksammade och har kul är viktigt. Vi hjälps också åt med praktiska bestyr med utrustning, fika, mm. Det finns tre olika grupper (nivåer).

 

Anmälan till Jämtkraft Barnskidskola 2020

I år kommer anmälan gå till på ett nytt sätt. Först görs en intresseanmälan genom att fylla i formuläret som nås via en länk som finns för varje grupp (se nedan). Den 5 december görs en genomgång av alla intresseanmälningar, då erbjuds plats till minst 15 barn per grupp. Grupp- och hjälpledare har förtur till plats i barnskidskolans grupper för sina barn, övriga får plats efter anmälningsdatum. När ni fått en plats bekräftar ni den genom att betala in medlemskap och barnskidskoleavgift (instruktion för betalning kommer).

 

Läs mer om Jämtkraft barnskidskola, de olika grupperna och hitta länkar för intresseanmälan på barnskidskolans sida. 

 

http://www.oskskidor.com/barnskidskolan

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214