Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > "Hemvändare" tar över klubban i Östersunds SK"Hemvändare" tar över klubban i Östersunds SK

27 juni 2019

Under tisdagskvällen har Östersunds SK haft årsmöte på Östersunds Skidstadion. Vid årsmötet valdes Anders Edvinsson till ordförande som därmed återvänder till sin moderklubb. Under kvällen skulle även prestationer hyllas och åkare och ledare prisas.

Anders Edvinsson valdes under tisdagen till ordförande för Östersunds SK. Förutom att han de senaste åren varit kommunalråd i Östersunds kommun, har han även ett brinnande intresse för längdsporten. Han brukar kunna ställa sig på startlinjen i motionslopp i länet och i vintras tog han sig an rollen som vice tävlingsledare under Skandinaviska Cupen som Östersunds SK arrangerade.

 

Anders säger: Jag är hedrad att ha fått uppdraget att vara ordförande för en av landets mest välskötta och största skidklubbar. För mig innebär det också ett återvändande till moderklubben. Jag ser verkligen fram emot att jobba i klubben med alla bra verksamheter man har med allt från barn till elit och motionärer och inte minst kompetent styrelse och alla ideella ledare.

 

Under årsmötet blev det även hyllningar för fina prestationer och prisutdelningar. Zebastian Modins fantastiska säsong skulle uppmärksammas likaså tjejerna som tog lagsilver under Ungdoms-SM. Det delades ut priser till årets damsenior Wilma Jönsson, årets herrsenior Rasmus Hörnfeldt och årets ledare Leif Danielsson, som startade upp klubbens parasportsektionen och med ett stort hjärta brinner för att utveckla sina aktiva.  

 

Östersunds SK:s styrelse säsongen 2019/2020

Anders Edvinsson                                                    Ordförande

Tommie Jirhed                                                         Vice ordförande

Gunilla Mellgren                                                      Kassör

Christina Gunneriusson Wistman                     Sekreterare

Peter Vomacka                                                        Ledamot

Lennart Ivarsson                                                      Ledamot

Anders Ingebrand                                                   Ledamot          

Peter Berglöf                                                            Suppleant

Bengt Brügge                                                            Hedersledamot

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214