Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Blodomloppet Östersund under ÖSK:s regiBlodomloppet Östersund under ÖSK:s regi

10 juni 2018

Östersunds SK utökar sin tävlingskalender med ännu ett motionslopp. Denna gång är det motionsloppet Blodomloppet Östersund som läggs till kalendern som går av stapeln den 27 augusti i Badhusparken.

 

I år blir det tredje året som Blodomloppet Östersund arrangeras i Östersund. Motionsloppet har tidigare arrangerats av Trångsvikens IF men efter förfrågan har Östersunds SK tackat ja att ta över detta arrangemang. 

 

Detta motionslopp ligger bra i tiden för Östersunds SK att arrangera då det är lugnt innan skidsäsongen och verksamheten i de olika sektionerna är i full gång. Roligt är det dessutom att arrangera ett lopp med ett gott syfte, dvs att uppmärksamma blodgivningen. 

 

Bakom Blodomloppet står riksföreningen Blodomloppet Sverige. 

Föreningen Blodomloppet Sverige är en ideell förening vars medlemmar är idrottsföreningar och blodcentraler. 

Blodomloppets syfte är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. 

 

Blodomloppet Östersund kommer att gå av stapeln måndag den 27 augusti i Badhusparken. Det finns två distanser att välja mellan, 5 km eller 10 km. Efter loppet kan deltagarna avsluta med en skön picknick. För de mindre kommer det även att anordnas Lilla Blodomloppet. 

 

Mer om Blodomloppet finns att läsa på http://blodomloppet.se/ och på den lokala sidan för Blodomloppet Östersund http://blodomloppet.se/vara-lopp/ostersund/  kan du finna all information inför loppet. 

 

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214