Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Beställ våra nya klubbkläder från TrimtexBeställ våra nya klubbkläder från Trimtex

29 september 2018

Trimtex webshop inför vintersäsongen är nu öppen och sista beställningsdag är den 7 oktober. Förväntad leverans är vecka 46.

 

Info: Gå in på sida: trimtex.se/customer/ostersundssk  Du rekommenderas att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

 

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

 

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: osk2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

 

Webshoppen är nu öppen och stänger den 7/10 med förväntad leverans i vecka 46.

 

Det går att beställa Vision hel tävlingsdräkt , däremot går den inte beställa via webshopen utan ÖSK måste samla ihop beställningarna i varje grupp. Kostnad för den dräkten är samma som 2- delad ca 1200 kr .

 Carina Modén Aronsson har 2 dressar om man vill prova dam M och herr L . Kontakta henne på moden.aronsson@gmail.com om ni är intresserade av dessa. 

 

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214