Du är här: Hem > Nyheter >Nyheter > Beställ klubbkläder för sommarträningen hos TrimtexBeställ klubbkläder för sommarträningen hos Trimtex

12 april 2020

Trimtex webshop öppnar nu för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder för sommaren. Sista beställningsdag är den 26 april och förväntad leverans är vecka 23.

 

Trimtex webshop öppnar nu för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder för sommaren.  Det finns kläder för dam, herr och juniorer och du hittar i shopen löparjackor, t-shirts, linnen, tights, shorts,  m.m. 

Som tidigare är det du själv som gör beställningen hos Trimtex. Sista beställningsdag är den 26 april och förväntad leverans är vecka 23. 

 

Tyvärr kommer vi inte att kunna erbjuda något tillfälle att prova storlekar så vi ber er kolla in storlekstabellen som finns under Information i webshopen. 

 

Info från Trimtex om hur du beställer:

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/osk2020
Eller logga in med teamkod: osk2020

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

« Tillbaka till startsidan | Visa alla nyheter

Samarbetspartners

Facebook


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214