Du är här: Hem > Bli medlem

Bli medlem

Här ansöker du om medlemskap

MEDLEMS- OCH TRÄNINGSAVGIFTER SÄSONGEN 2018/2019 

Medlemsavgiften är en väsentlig del av en förenings intäkter och utan dig som bidragande medlem skulle det vara svårt att agera som aktiv skidklubb, men avgiften ger också en hel del tillbaka till dig som medlem:

 • Du har möjlighet att delta i våra verksamheter JÄMTKRAFT BARNSKIDSKOLA, UNGDOM, PARASPORT, TEAM ÖSK (våra elitjuniorer och elitseniorer) och ÖSK MOTION. Läs mer om resp. verksamhet genom att klicka på toppmenyn.
 • Som medlem i Östersunds Skidlöpareklubb omfattas du av föreningens kollektiva medlemsförsäkring hos Folksam. Försäkringen lämnar ersättning för direkta följder av olycksfallsskada som har uppkommit under och vid resor till och från träning och tävling. Mer information om försäkringen finner du på Svenska Skidförbundet. Förbundsförsäkring: I det nya avgiftssystemet ingår skidlicens när man löser medlemskap som aktiv över 15 år eller familj. Försäkringen är införd i årsavgiften som betalas av föreningen till SSF.

Medlemsavgifter

 • Enskilt medlemskap 250 kr (gäller alla medlemmar, även stödmedlem)
 • Familjemedlemskap 600 kr (vuxna och barn upp t.o.m. 16 år)

Träningsavgifter

Alla som deltar aktivt i våra verksamheter och i klubbens träningar eller tävlingar ska betala en träningsavgift. Denna avgift skiljer sig mellan de olika verksamheterna och ska täcka en del av de kostnader som sektionerna har. 

 • Jämtkraft Barnskidskola   350 kr ALLA GRUPPER ÄR FULLA! OM NÅGON KAN TA ANSVARET SOM GRUPPLEDARE KAN VI GÄRNA ÖPPNA FLER GRUPPER. KONTAKTA I S F ANSVARIGA FÖR BARNSKIDSKOLAN.
 • Ungdom             500 kr
 • Parasport           500 kr
 • Team ÖSK          750 kr
 • ÖSK Motion      1000 kr

 

Medlems- och träningsavgifter går över en säsong, dvs från juli till juni året därefter. 

Medlemsförmåner

Som medlem i Östersunds Skidlöpareklubb får du olika förmåner hos partners som du kan ta del av. Glöm inte att vara beredd att visa upp ditt medlemskort för att kunna ta del av medlemsförmånen. Våra aktuella medlemsförmåner hittar du under Medlemsförmåner.

Registrera ditt medlemskap

Börja nedan med att välja om du vill teckna enskilt medlemskap eller familjemedlemskap. Fyll sedan i formuläret och välj en träningsavgift.

 

Om du registerar familjemedlemskap så börjar du med att registrera dig själv och din adress och sedan kommer du få lägga till varje familjemedlem.  Samma adress blir automatiskt till varje medlem du registrerar.  

 

Om du vill teckna endast medlemskap och inte delta i någon träningsgrupp så väljer du alternativet Ingen träningsavgift. 

 

När du har registrerat klart klickar du på Gå vidare till betalning så kommer du skickas vidare för betalning. Vi har betalningslösningen Payson vilket tillåter dig att betala antingen med kort eller via din internetbank. På betalningssidan framgår en specifikation över din beställning och totalsumman. 

 

Efter genomförd betalning kommer du få en beställningsbekräftelse från ÖSK till din mail där det även finns en länk till ditt medlemskort som du själv kan skriva ut. Det kommer även skickas en betalningsbekräftelse från Payson till din mail. 

Personuppgifter

ÖSK behandlar dina uppgifter i enlighet med GDPR. När du blir medlem ingår du ett avtal med Östersunds SK i enlighet med klubbens integritetspolicy. De personuppgifter du lämnar överförs till IdrottOnline*. Du kan själv administrera din uppgifter i IdrottOnline. Vid tecknande av medlemskap godkänner du även  att din epostadress kommer att läggas till klubbens sändlista för utskick. 

* IdrottOnline är ett verktyg för svensk idrott från Riksidrottsförbundet som fungerar som bas för kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund 

 
Enskild

Familj

Samarbetspartners

Facebook


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/d35587/oskskidor.com/includes/functions.php on line 214